Jack van der Veen

Jack van der Veen is als hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en bezet daar de evofenedex leerstoel supply chain management. Zijn missie is om de theorie en praktijk dichter bij elkaar te brengen met als doel organisaties en voortbrengingsketens beter, sneller, goedkoper, duurzamer, innovatiever en leuker te laten werken.

Nart Wielaard

Nart Wielaard is zelfstandig schrijver/adviseur op het snijvlak van technologie, maatschappij en bedrijfsleven. Hij helpt opdrachtgevers complexe zaken terug te brengen tot de kern en schreef diverse boeken over de opkomst van digitale technologie in de samenleving, waaronder de bestseller Wij Zijn Big Data.

Renco Bakker

Renco Bakker is liefhebber van procesmanagement. Hij is oprichter en MD van BPM Consult, aan adviesbureau dat helpt bij procesgericht werken. Renco geniet van mooie proces-herontwerprojecten en wordt blij als hij het vonkje van procesgericht werken kan overbrengen. Hij steek het vuurtje graag aan als auteur, trainer of projectleider. Procescanvas heet zijn nieuwste boek dat dit najaar verschijnt.

 

 

 

aanmelder nl het 1 5 meter eveneme
 aanmelder nl het 1 5 meter eveneme