Maarten Bouwhuis

Dagvoorzitter

Maarten Bouwhuis is een veelgevraagd dagvoorzitter en debatleider. Daarnaast is hij presentator bij BNR Nieuwsradio. Maarten onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment.

Wil van der Aalst

Prof.dr.ir. Wil van der Aalst is de ‘godfather’ van process mining en een van de meest geciteerde informatici ter wereld. Hij is hoogleraar aan de RWTH Universiteit in Aken waar hij de Process and Data Science (PADS) groep leidt. Zijn onderzoek op het gebied van workflow management, process mining, Petri nets, business process management, procesmodelering, en simulatie heeft geleid tot een breed scala aan softwareproducten die op grote schaal gebruikt worden.

Rini van Solingen

Prof.dr.ir. Rini van Solingen is spreker, schrijver, docent en ondernemer. Hij is deeltijdhoogleraar Global Software Engineering aan de TU Delft. Ook geeft hij regelmatig college aan Universiteit Nyenrode. Rini is CTO bij Prowareness, waar hij als strategisch consultant helpt bij het succesvol doorvoeren van Agile transformaties en het bouwen van Responsive Enterprises. Hij schreef meerdere boeken, waarvan de laatste met de titel ‘Agile’.

Geanne van Arkel

Geanne van Arkel is Head of Sustainable Development bij Interface. Deze tapijttegelfabrikant heefthet doel om een herstellende bijdrage te leveren aan milieu en maatschappij. Geanne werkt aan - sectoroverschrijdende - samenwerkingsverbanden in de circulaire, biobased economie, waarbij haar focus ligt op het creëren van inclusieve circulaire bedrijfsmodellen die niet alleen een lage carbon footprint hebben maar ook bijdragen aan het realiseren van de Sustainable Development Goals. Daarbij past ze de principes van biomimicry – het leren van de natuur -, The Natural Step en The Blue Economy toe. Volgens haar gaat duurzaamheid over het toepassen van nieuwe waarden zodat je succes vanuit een ander perspectief ziet. Geanne is MVO Manager van het Jaar 2018.

Anje-Marijcke van Boxtel

Anje-Marijcke van Boxtel, organisatiepsycholoog, werkt in alle hoeken van de wereld als thought leader, executive (team)coach en spreker. Ze zet zich in om leiders en teams te helpen hun positieve impact te vergroten. Haar speelveld vindt ze vooral in de top van het bedrijfsleven, maar ze maakt ook graag uitstapjes naar de topsport. Ze is coach van het Team Brunel in de Volvo Ocean Race en publiceerde o.a. ‘Goud, potentieelontwikkeling voor mensen en de organisaties waar zij werken’ en ‘A sea change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race’.

Marjolijn de Graaf

Drs. Marjolijn de Graaf is ondernemer, auteur en spreker. Marjolijn werkt onder de vlag van Impact Company als veranderarchitect met een psychologische kijk op organisatieontwikkeling. Zij ondersteunt managers en hun teams om zodanig om te gaan met veranderingen dat die meer impact, meer (menselijke) energie en meer duurzaamheid opleveren. In haar optiek is aandacht voor de mensen het actieve ingrediënt in organisatieontwikkeling. Daarbij is zij gespecialiseerd in besluitvorming, want die beschouwt zij als de graadmeter voor verandering en wendbaarheid. Ergo haar boek 'Decisions by Design'

Rob van der Rijt

Rob van der Rijt is oprichter van het meer dan een miljoen keer geraadpleegde CO2-reductieplatform Klimaatplein.com. Hiervoor werkte hij als adviseur coöperatie, communicatie en MVO voor Rabobank en heeft bij Climate Netural Group tientallen ondernemingen begeleid bij het streven naar CO2-neutraal ondernemerschap. Onlangs verscheen zijn praktische boek ‘CO2-neutraal ondernemen - zo doe je dat!’.

Paul van Schaik

Drs.ing. Paul van Schaik was de afgelopen 5 jaar programmadirecteur Lean en Continu verbeteren bij NS operatie. Hij is auteur, spreker en partner voor prestatiedoorbraken bij FTE Improvery. Paul begeleidt ruim 20 jaar directies, managers en medewerkers met prestatiedoorbraken door gebruik te maken van lean, 6 Sigma, positieve psychologie en team coaching. Hij is medeauteur van ‘Wij is belangrijker dan Why, de prestatiedoorbraak van NS’ en auteur van ‘De prestatiedoorbraak: haal ongekende resultaten met bevlogen medewerkers’.

Willem Spronk

Willem Spronk is consultant bij BPM Consult. Hij begeleidt organisatiebrede verbeterprogramma’s gericht op procesgericht werken, denken en samenwerken. Met als doel op een gezonde, prettige manier goede resultaten te bereiken. Daarbij worden al zijn projecten gekenmerkt door het balanceren en bewegen op het snijvlak tussen zelforganisering, klantgerichtheid en continu verbeteren.

 

ticketregistratie
 ticketregistratie