Wil van der Aalst

Prof.dr.ir. Wil van der Aalst is de ‘godfather’ van process mining en een van de meest geciteerde informatici ter wereld. Hij is hoogleraar aan de RWTH Universiteit in Aken waar hij de Process and Data Science (PADS) groep leidt. Zijn onderzoek op het gebied van workflow management, process mining, Petri nets, business process management, procesmodelering, en simulatie heeft geleid tot een breed scala aan softwareproducten die op grote schaal gebruikt worden.

Rini van Solingen

Prof.dr.ir. Rini van Solingen is spreker, schrijver, docent en ondernemer. Hij is deeltijdhoogleraar Global Software Engineering aan de TU Delft. Ook geeft hij regelmatig college aan Universiteit Nyenrode. Rini is CTO bij Prowareness, waar hij als strategisch consultant helpt bij het succesvol doorvoeren van Agile transformaties en het bouwen van Responsive Enterprises. Hij schreef meerdere boeken, waarvan de laatste met de titel ‘Agile’.

Geanne van Arkel

Geanne van Arkel is Head of Sustainable Development bij Interface. Deze tapijttegelfabrikant heefthet doel om een herstellende bijdrage te leveren aan milieu en maatschappij. Geanne werkt aan - sectoroverschrijdende - samenwerkingsverbanden in de circulaire, biobased economie, waarbij haar focus ligt op het creëren van inclusieve circulaire bedrijfsmodellen die niet alleen een lage carbon footprint hebben maar ook bijdragen aan het realiseren van de Sustainable Development Goals. Daarbij past ze de principes van biomimicry – het leren van de natuur -, The Natural Step en The Blue Economy toe. Volgens haar gaat duurzaamheid over het toepassen van nieuwe waarden zodat je succes vanuit een ander perspectief ziet. Geanne is MVO Manager van het Jaar 2018.

Anje-Marijcke van Boxtel

Anje-Marijcke van Boxtel is organisatiepsycholoog en werkt in alle hoeken van de wereld als thought leader, executive (team)coach en spreker. Ze zet zich in om leiders en teams te helpen hun positieve impact te vergroten, zowel in het bedrijfsleven als in de topsport. Ze is coach van het Team Brunel in de Volvo Ocean Race. ‘A sea change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race’ is haar laatste publicatie.